Започнете овде

Здраво пријателе, добредојде. Гери Кизи е автор, говорник, претприемач и финансиски експерт кој има страст да им помага на луѓето да победат во животот, особено во областите на верата, семејството и финансиите. Дренда Кизи, неговата сопруга, е меѓународен говорник, автор и животен тренер, кој и објавува војна на тагата. Таа зборува за актуелни настани, политика,… Continue reading Започнете овде