Започнете овде

Здраво пријателе, добредојде.

Гери Кизи е автор, говорник, претприемач и финансиски експерт кој има страст да им помага на луѓето да победат во животот, особено во областите на верата, семејството и финансиите.

Дренда Кизи, неговата сопруга, е меѓународен говорник, автор и животен тренер, кој и објавува војна на тагата. Таа зборува за актуелни настани, политика, политики, законодавство, па дури и библиски пророштва кои влијаат на вашиот живот.

Заедно, Гери и Дренда пасторот Faith Life Church и ги основаа министерствата Faith Life Now, кои допираат до милиони луѓе ширум светот преку ТВ-емисии, радио, конференции, онлајн платформи, книги и многу повеќе. Тие и нивните пет деца и десет внуци живеат во Централно Охајо.

FLNFree.com е ресурс дизајниран да помогне во предавањето на пораката за Кралството на секоја нација ширум светот.

Погледнете го видеото
Како да ја користите оваа веб-страница
  1. Изберете го претпочитаниот јазик од горното мени.
  2. Потоа ќе ги видите сите достапни ресурси преведени на вашиот избран јазик.
  3. Кликнете на копчињата за да ги отворите преземањата на содржината. Ќе најдете ресурси во повеќе различни формати. Можете да читате, слушате и гледате ресурси.

За англиски ресурси посетете ја продавницата Faith Life Now .